Nieuws

Gezocht onderhoudsschilder

Geschreven op

Wij zijn op zoek naar een nette representatieve gemotiveerde vakman met ervaring in de schildersbranche. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit particulier onderhoud zowel in de zomer als winterdag. Kortom wij bieden u het hele jaar door werk. Lees meer »

Nieuw overgordijnen

Geschreven op

Nu ook overgordijnen verkrijgbaar bij Maurice van Moorsel schilderwerken Naast het schilderen, behangen en het hangen van een binnenzonwering kunnen wij u nu ook een gamma aan overgordijnen bieden. Overgordijnen Sfeer, zacht licht, decoratief, speels, allen kenmerken die van toepassing zijn op de... Lees meer »

Schilder relatief gevaarlijk beroep

Geschreven op

Schilder relatief gevaarlijk beroep Met schilders gebeurden in 2013 geregistreerde 357 ongevallen tijdens het werk. Schilderen behoorde daarmee dat jaar tot de top vier van gevaarlijke beroepen, nipt achter de installateurs. Alleen timmerlieden en taxichauffeurs overkam veel vaker een ongeluk. Lees meer »

Vakman krijgt sneller koffie

Geschreven op

Vakman krijgt sneller koffie bij vrouw des huizes Als de schilder of andere vakman bij iemand een klus uitvoert, is hij beter af met de vrouw des huizes dan met haar vriend of man. Vrouwen geven namelijk vaker een vers bakje koffie met iets lekkers erbij dan mannen: 37 procent tegenover 28 procent. Lees meer »