Nieuws

Exclusieve behang en wandbekleding

Geschreven op

Exclusieve behang en wandbekleding Het aanbrengen van exclusieve behang en wandbekleding is iets wat de laaste jaren steeds vaker wordt toegepast en voorgedragen door interieurarchitecten. Maurice van Moorsel is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen hiervan voor bedrijven en particulieren. Lees meer »

Instagram

Geschreven op

Doet u graag inspiratie op volg Maurice van Moorsel Schilderwerken nu ook op Instagram en bekijk onze innovatieve aanpak in verduurzaming en verfraaiing van uw in- en exterieur in de breedste zin van het woord. Voor het creĆ«ren en realiseren van uw droom bieden wij u totale afwerking van uw woonh... Lees meer »

Lage BTW stijgt in 2019

Geschreven op

Lage btw-tarief van 6% naar 9% in 2019 Is uw woning ouder dan twee jaar? Dan kunt u al jaren bij een aantal werkzaamheden profiteren van het lage btw-tarief. Het lage btw-tarief blijft ook in 2019 in stand, maar gaat wel omhoog van 6% naar 9%. Lees meer »

Gezocht onderhoudsschilder

Geschreven op

Wij zijn op zoek naar een nette representatieve gemotiveerde vakman met ervaring in de schildersbranche. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit particulier onderhoud zowel in de zomer als winterdag. Kortom wij bieden u het hele jaar door werk. Lees meer »

Overgordijnen

Geschreven op

Nu ook overgordijnen verkrijgbaar bij Maurice van Moorsel schilderwerken Naast het schilderen, behangen en het hangen van een binnenzonwering kunnen wij u nu ook een gamma aan overgordijnen bieden. Overgordijnen Sfeer, zacht licht, decoratief, speels, allen kenmerken die van toepassing zijn op de... Lees meer »