Somfy

Naast het plaatsen van rolluiken, screens, binnen en buiten zonwering met Somfy motoren is Maurice van Moorsel ook Somfy Home Motion dealer

Wat is Home Motion?

Home Motion is het domotica van Somfy,alle elektrische voorzieningen in en rondom uw huis besturen via afstandsbediening, tablet, smartphone, PC of helemaal automatisch: Dat is Home Motion by Somfy. Denk dan bijvoorbeeld aan uw toegangshek, garagedeur, verlichting, cv, zonweringen, rolluiken, dakramen, gordijnen en alarm.

 

Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone. De Somfy zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking. En nu komt het mooie: de signalen worden draadloos overgebracht waardoor u niets hoeft te hakken of breken en uw investering beperkt blijft. 

Zó simpel werkt het

Met Home Motion worden de door u geselecteerde elektrische componenten in uw huis in werking gesteld conform door u vastgelegde scenario’s. Volautomatisch. Voorbeeld: u hebt de gewoonte om ’s morgens bij het wakker worden de gordijnen open te doen, de rolluiken omhoog, het alarm af, de cv op de gewenste temperatuur, het terrasscherm naar beneden. ’s Avonds heeft u weer een serie andere handelingen. Home Motion voert elk scenario feilloos uit. En bent u buitenshuis, dan komen zon- en windsensoren indien nodig automatisch in actie.

Maar er is méér: 

De TaHoma® is de naam van een ingenieuze router en interface.  De veiligheid hiervan is op vele niveaus verzekerd. Bij elke bediening van een product wijzigt de beveiligingscode automatisch. Verder is er nog een digitale beveiligingssleutel per woning vergelijkbaar met het beveiligingsniveau van internetbankieren. De Somfy servers zijn geplaatst in de buurt van Geneve en zwaar beveiligd door gespecialiseerde bedrijven. Met behulp van uw smartphone, tablet of PC én uw unieke inlogcode heeft u rechtstreeks toegang tot alle geseleceerde producten in huis, die u elke gewenste opdracht kunt geven. En u krijgt onmiddellijk antwoord op uw scherm: of en hoé de opdracht is uitgevoerd! Zo zijn er heel veel functies in huis die u – waar ter wereld u ook bent! – razendsnel en uiterst eenvoudig kunt aansturen.

Er zijn veel onderdelen in uw huis die Somfy voor u kan automatiseren, bijvoorbeeld:

 

Wilt u zelf domotica aanleggen in uw woning, betaalbaar, betrouwbaar en zonder hakken of breken.

Neem dan eens een kijkje in de webshop www.myhomecenter.nl voor meer informatie info@myhomecenter.nl