Buitenzonwering

Met buitenzonwering kan je vele kanten op! Elke vorm van buitenzonwering heeft zo zijn eigen sterke eigenschappen. Zo zijn markiezen erg sfeervol en kunnen rolluiken meteen je woning beveiligen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden, functionaliteit en het toepassen van de juiste zonwering in uw in- en exterieur.

De voordelen van een buitenzonwering:

Bediening buitenzonwering:

Steeds vaker wordt gekozen voor elektrische bediening. Met een afstandsbediening kunt u op afstand eenvoudig de buitenzonwering openen en sluiten. En kiest u voor geheel automatische bediening? Dan opent en sluit de buitenzonwering volautomatisch afhankelijk van het zonlicht. Ideaal als u niet aanwezig bent. Ook kunt u buitenzonwering integreren in uw systeem van huisautomatisering (domotica) bijvoorbeeld Home Moition van Somfy. In dat geval kunt u uw buitenenzonwering op afstand met uw smartphone of doormiddel van progammering openen en sluiten. Zonwering biedt dus veel mogelijkheden voor decoratie en functionaliteit.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden betreffende huisautomatisering, Maurice van Moorsel uw Somfy Home Motion dealer.

Ons aanbod in buitenzonwering: