Horren

Maurice van Moorsel heeft voor elke raam- en deuropening een passende oplossing om vervelende insecten buiten de deur te houden.

Hor systemen zijn te onderscheiden in twee soorten: raam – en deurhorren. De mogelijkheden in beide typen zijn zeer divers, omdat gedurende de jaren ingespeeld is op de diverse typen ramen en deuren en men ook in de hor industrie is blijven ontwikkelen om de beste oplossing voor een bepaalde situatie te kunnen realiseren. Waaronder o.a. een speciale inklemhor voor draai- kiepramen en een fraai uitgevoerde plissé hordeur voor deuren en schuifpuien.

Op het eerste gezicht lijken alle horren op elkaar, laat dit uiterlijk u niet bedriegen want ook in horren zijn wel degelijk enorme kwaliteitsverschillen. Hierbij moet u denken aan de gebruikte materialen, verschillende soorten van vergrendeling en de wijze van gaas opsluiting in de zij geleiders.

Maurice van Moorsel werkt uitsluitend met producten ontwikkeld en geproduceerd door Unilux, kwaliteits horren en altijd actueel assortiment op het gebied van insectenwering. Door de jaren ervaring en kijkend met het oogpunt op duurzaamheid en verfraaiing weet Maurice van Moorsel bij elke voorkomende situatie de juiste hor toe te passen. Het spreekt voor zich dat al onze horren onder garantie bij u worden geleverd en gemonteerd.